Ζωστανά στοιχήματα – πως να ξεπεράσεις τα προγνωστικά

Παρόλο που τα ονόματα ακούγονται παρόμοια, τα ζωντανά στοιχήματα (στοιχήματα εντός παιχνιδιού) είναι διαφορετικά από τα στοιχήματα εκτός παιχνιδιού και έχουν πολλά περισσότερα να προσφέρουν στους αθλητικούς στοιχηματιστές. Τα στοιχήματα εντός παιχνιδιού απλά στοιχηματίζουν σε ένα παιχνίδι ενώ συμβαίνει. Οι αποδόσεις για το παιχνίδι συνήθως αλλάζουν μόνο κατά τη διάρκεια ενός χρονικού ορίου ή ενός εμπορικού διαλείμματος.

Η λεπτή διαφορά μεταξύ των δύο επιλογών στοιχημάτων είναι ότι τα ζωντανά στοιχήματα πραγματοποιούνται σε όλο το παιχνίδι. Οι αποδόσεις αλλάζουν μετά από σχεδόν κάθε παιχνίδι ή κατοχή καθ ‘όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τα ζωντανά στοιχήματα είναι προς το παρόν διαθέσιμα για ευκαιρίες στοιχηματισμού για συγκεκριμένα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν μεμονωμένα στοιχήματα στο παιχνίδι διαθέσιμα για συγκεκριμένες προτάσεις παικτών. Οι τύποι ζωντανών στοιχημάτων θα μπορούσαν και θα πρέπει να αλλάξουν στο μέλλον.

ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

Όπως οι παραδοσιακές αποδόσεις πριν από το παιχνίδι, που μπορεί κάποιος να προβλέψει διαβάζοντας διάφορα προγνωστικά στοιχήματος από σχετικές πηγές, κάθε αθλητικό βιβλίο θα μπορούσε να έχει διαφορετικές αποδόσεις ζωντανών στοιχημάτων. Η πιθανότητα του συμβάντος στο παιχνίδι να προέρχεται από έναν ιδιόκτητο αλγόριθμο από τον προγραμματιστή λογισμικού αθλητικών στοιχημάτων.

Κάθε κορυφαίο διαδικτυακό αθλητικό βιβλίο προσθέτει το επιθυμητό πλεονέκτημα στην πιθανότητα του αλγορίθμου και οι αποδόσεις υπολογίζονται και προσφέρονται στον πελάτη. Οι αποδόσεις ζωντανών στοιχημάτων μπορεί να είναι διαφορετικές ακόμη και αν οι χειριστές σπορ στοιχημάτων χρησιμοποιούν την ίδια εφαρμογή και αλγόριθμο στοιχηματισμού για κινητά για τις αποδόσεις τους στο παιχνίδι.

Αυτό θα ήταν πολλή δουλειά και σχεδόν αδύνατο για μεμονωμένους bookmaker. Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, οι υπολογιστές μπορούν να επεξεργαστούν όλα αυτά σε λίγα δευτερόλεπτα.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Τα ζωντανά στοιχήματα πραγματοποιούνται μέσω εφαρμογών αθλητικών στοιχημάτων για κινητά. Οι στοιχηματιστές πρέπει να είναι πολύ επικεντρωμένοι τόσο στο παιχνίδι όσο και στην οθόνη αποδόσεων κατά την τοποθέτηση στοιχημάτων στο παιχνίδι. Μπορεί να υπάρχουν μόνο λίγα δευτερόλεπτα όταν είναι διαθέσιμα κάποια ζωντανά στοιχήματα. Ανάλογα με το άθλημα, οι πιθανότητες αλλάζουν μετά από σχεδόν κάθε παιχνίδι. Εάν υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός που έχει νόημα να στοιχηματίσετε, η ευκαιρία μπορεί να είναι διαθέσιμη μόνο για 10 έως 20 δευτερόλεπτα.

Τα ζωντανά στοιχήματα δεν είναι για όλους. Εκτός από την κατανόηση του τι στοιχηματίζει, ο παίκτης πρέπει να είναι γρήγορος στην κλήρωση. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι ο παίκτης πρέπει να έχει γυρίσει μια κινητή συσκευή και να είναι συνδεδεμένος σε λογαριασμό (ή λογαριασμούς). Οι λογαριασμοί θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ένα στοίχημα μόλις οι αριθμοί έχουν νόημα για ένα στοίχημα.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Το ζωντανό στοίχημα είναι χρήσιμο για έναν στοιχηματιστή που χάνει να τοποθετήσει ένα στοίχημα πριν από την έναρξη των αγώνων. Σε αντίθεση με το στοίχημα παιχνιδιού, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στοιχήματος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένων: spread spreads point, εναλλακτικά spread point, moneylines και σύνολα διαθέσιμα με τα στοιχήματα In Play.

Δεδομένου ότι τα δεδομένα ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο, οι πιθανότητες πρέπει να είναι δίκαιες. Κάθε χειριστής sportsbook δίνει ένα πλεονέκτημα στην τιμή του στοιχήματος, έτσι μερικές πιθανότητες μπορεί να είναι πιο δίκαιες από άλλες. Όπως στοιχηματίζετε πριν από το παιχνίδι, είναι συνετό να κάνετε αγορές σε διαφορετικούς χειριστές αθλητικών βιβλίων για να δείτε ποιες προσφορές προσφέρουν τις καλύτερες τιμές για στοιχηματισμό στο In Play.

Αυτές οι επιλογές στοιχήματος είναι διαθέσιμες καθ ‘όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και επιτρέπουν επίσης σε έναν στοιχηματιστή να ποντάρει από την άλλη πλευρά του τι μπορεί να είναι ένα χαμένο στοίχημα. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να παίξουν και τις δύο πλευρές του παιχνιδιού σε μια προσπάθεια να «μεσαιώσουν» το παιχνίδι. Αυτό θα επέτρεπε στον παίκτη να έχει και τις δύο πλευρές ενός πόντου και πιθανόν να μεγιστοποιήσει τη νίκη εάν το τελικό σκορ πέσει στο μέσο των δύο στοιχημάτων.

Leave a Comment